Directioneaza 2%

DE CE SĂ REDIRECȚIONEZI 2%?
Este gratuit! Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecționezi acești 2%, banii rămân statului.
Descarca
Formularul 230 dacă în 2018 ai avut venituri din salarii sau din pensii, sau Declaratia unica dacă în 2018 ai realizat venituri din activități independente de pe site-ul ANAF sau completează și trimite online.

Dă clic pentru a accesa 230_OPANAF_50_2019.pdf

O sansa pentru copilul de 16 anisori cu arsuri pe piele si laringe

Mama eroina  a 12 copii crescuti numai de ea stiut, copii care intr-o buna zi vor creste suficient de mari sa-i aduca bucurie pe fata patata de arsita soarelui. Traiesc intr-o saracie lucie intr-o casa darapanata data de Primaria Orasului Vulcan in apropierea minelor de carbuni.  Pe timpul iernii se incalzesc de la o sobita de fier cu carbunii carati in spinare in saci de rafie  de la minele din apropiere .

Cosmarul a inceput in urma cu cativa ani cand intr-o clipa  de neatentie unul dintre copilasi  a cazut pe resoul electric pe care mama facea mancare. Intr-o clipita hainutele au luat foc  ca o torta pe trupul lui firav si s-a ars la fata,piept si a suferind arsuri de gradul3. Transportat de urgenta la Spitalul din Petrosani iar mai apoi la Timisoara unde a fost tratat , mama acestuia nu si-a permis sa-i faca transplant de piele ramanand cu cicatrici pe fata, piept si cu gura cascata neputand sa intoarca capul dintr-o parte intr-alta. Din cauza arsurilor pe piele si laringe acesta a ramas si cu defect de vorbire, respiratie si gura care nu i se mai inchide  iar in momentul de fata copilul are nevoie de transplant de piele si de prelungire a laringelui pentru a ii permite o respiratie normala si a putea ridica capul si sa inchida gura care-i sta mereu deschisa.

Impreuna putem face un efort pentru acest copilas in varsta de numai 16 ani si sa-i oferim o sansa la o viata mai buna.

Pentru cei care nu au cont bancar sau nu vor sa foloseasca platforma Facebook , pot face donatii direct pe site-ul nostru:

https://asociatiaoviatanoua.wordpress.com sau pot redirectiona 2% din impozitul pe profit catre asociatia noastra. Multumim!